Etleva Laro

Xhiro e biznesit 2020: 16 milionë euro
Ndryshimi në % 20/19: +16
Numri i punonjësve: 1010
Vendndodhja: Tiranë

Kur Shqipërinë e pllakosi pandemia e covid 19 të shumtë mund të kenë qenë ata biznesmenë, të cilët i ka pushtuar pasiguria e paniku. Sepse ngjarje të tilla ndodhin aq rrallë, sa që është e vështirë të parashikohen si një ngjarje e mundshme e për të cilën mund të merren masa mbrojtëse. Akoma më stresuese mund të ketë qenë situata në biznese të mëdha, që angazhojnë një numur të madh punonjësisht. Mirëpo, tani që ka kaluar më tepër se një vit i plotë nën “pushtetin” e Covid 19, konstatojmë me kënaqësi se kompanitë Prodyn dhe EFA Solution, kompani këto të krijuara
e të menaxhuara nga Etleva Laro kanë dalë të pacënuara nga epidemia e coronavirusit. Aktiviteti i kompanive është rritur në xhiro 16 për qind, e po kështu është rritur edhe përfitueshmëria.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More