ASLLAN BARAJ

Administrator i Përgjithshëm i kompanisë KID ALB
Emri i kompanisë: KID ALB
Të ardhurat bruto 2014: 7 milionë EURO
Numri i punonjësve: 99
Vendndodhja: Maminas, Durrës

Viti 2014 nuk ka qenë një vit fort komod për Asllan Barajin. Shumë situata që kërkonin zgjidhje janë improvizuar para tij. Dhe ishin situata që kishin për shkak, kryesisht doganën e Kosovës, atë doganë pra nga kalon një pjesë e mirë e produktit të fabrikës KID ALB. Një herë dilte urdhri prej administratës doganore kosovare rreth detyrimit që cdo kamion me produkte të Shqipërisë të parkohej në një terminal doganor privat në Prizren. Kjo situatë kërkonte zgjidhje dhe drejtuesi i Kid Alb shpenzonte energji në këtë drejtim. Pasi kjo barrier biznesi eleminohej, shpikej një tjetër. Psh, referencat e transportit. Ose programimi i kompjuterit të doganës në atë mënyrë që një në 2 apo 3 kamionë të shkonte në terminalin privat të Prizrenit, tashmë nën petkun e kontrollit.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2015”

Recent Posts

Miss Fake News
Miss Fake News Pedagogët e Gazetarisë në përgjithësi e veçanërisht ata që japin raportimin e lajmit kanë pak kohë që fërkojnë duart nga kënaqësia. Sepse tashmë nuk iu duhet të qëm...
June 25, 2024 Read More
Si e surprizoi Avni Ponari ish-Ministrin e tij?
Teksa lëvizte me makinë në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, Avni Ponarit i zunë sytë  ish-Ministrin nga i cili varej institucioni ku ai punonte si Oficer marine. Ishte Ministri që si rezu...
June 18, 2024 Read More
Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *