KOMPANIA AGRO BLEND

Të ardhurat bruto 2015: 19 milion EURO
Ndryshimi në % 15/14: +11
Numri i punonjësve: 75
Vendndodhja: Vorë, Tiranë

Kompania AGROBLEND është një ‘trup” me dy “gjymtyrë”: njëra që ka të bëjë me tregtimit të inputeve bujqësore dhe tjetra që ka të bëjë me përpunimin e miellit dhe prodhimin e produkteve të ndryshme që vjen nga ky përpunim. Nëpërmjet këtyre dy aktiviteteve kompania ka realizuar përgjatë vitit 2015 një xhiro prej 2.7 miliardë lekësh ose rreth 19 milionë euro. E krahasuar me vitin paraardhës kompania ka njohur një rritje prej rreth 2 milionë euro në shumë absolute. Kjo dinamikë aktiviteti në rritje e Agro Blend tregon se kompania tashmë ka një aktivitet të konsoliduar. Kjo tregon se kompania ka një fi lozofi dhe qëllim të qartë. Të përforcojë rolin prej lideri në sektorin e tregtimit të inputeve bujqësore, rol që e ka marrë prej vitesh, si dhe të zvogëlojë sa më shumë diferencat me konkurentët e saj në industrinë e fabrikimit të dritherave, duke ofruar në treg product sa më cilësor. Rritja e aktiviteti të kompanisë Agro Blend, krahasuar me një vit më parë, është domethënëse sepse ajo vjen në një moment ku ekonomia shqiptare është në vështirësi ku fermerët e konsumatorët potencialë të produkteve të saj hasen me..

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2016”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More