MARIN GJONAJ

Emri i kompanisë: INFO-Telecom, Profesional Marketing, Digicom
Të ardhurat bruto 2015: 135 milionë EURO
Numri i punonjësve: 1200
Vendndodhja: Tiranë

Digicom u krijua në Gusht të vitit 2014, me një vizion të qartë dhe duke blerë dhe një Operator aktual në fushën e internetit, Adanet. Duke qene se Adanet është nga ISP ( Internet Service Provider ) më të vjetër në vend dhe ka shërbyer eksluzivisht për bizneset, Digicom trashëgoi eksperiencën 20 vjecare të Adanet dhe marrëdhëniet e saj me biznese të rëndësishme në vend. Një nga qellimet kryesore të krijimit të Digicom është dhe ofrimi i shërbimeve të internetit, telefonise dhe IPTV për pajtimtarë familjarë këtë herë, duke ofruar zgjidhje inotivative për abonentë familjarë dhe duke i dhënë atyre mundësinë e përdorimit të një shërbimi premium sikurse në Shtetet e Bashkuara apo në vendet më të zhvilluara të Europës. Digicom u themelua nga sipërmarresit Marin Gjonaj dhe Anisa Skendaj në gusht 2014, sipërmarrje kjo në vijim të suksesit të arritur nga këto sipërmarrës sërish në fushën e telekomunikacionit në dy kompanitë e tyre Infotelecom Shpk dhe Professional Marketing Albania – Promarketing duke perdorur sinergjite e ndryshme midis tyre ..

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2016”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More