Etleva Laro


Emri i kompanisë: EFA Solution dhe Prodyn
Xhiro e biznesit 2021: 16 milionë euro
Numri i punonjësve: 1010
Vendndodhja: Tiranë

Etleva  Laro është një personazh rela- tivisht i ri i biznesit shqiptar. Jo vetëm për moshën e saj individuale, por edhe “moshën” e kompanive të themeluara nga ajo. EFA Solution është kompania e parë e krijuar prej saj në vitin 2015, kurse një vit më vonë, u krijua edhe Prodyn. Që të dyja me profil prodhimin e këpucëve. Që të dyja kompanite iu shtuan një morie kompanish të tjera të këtij sektori, vecse tek Eva Laro ka qenë primar qëllimi për të ndërtuar dhe organizuar kompanitë më të mira të sektorit. Sot, megjithëse koha e aktivitetit është e shkurtër, pra vetëm 5 apo 6 vite në veprim e aktivitet, mund të thuhet se ajo, është kthyer në një nga personazhet e rëndësishme të kësaj industrie. Me aktivitet që sa vjen e rritet. Me numër klientësh që sa vijnë e shtohen. Me organizimin e punëve që sa vjen e përsoset, duke synuar rritjen e produktivitetit të saj. Me aktivite- tin që vjen duke u modifikuar vazhdimisht, duke synuar përfubdimin e plotë të ciklit të prodhimit të këpucëve në kompanitë e saj.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2022”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More