Nikolin Lleshi


President i kompanisë ALBA SHOES GROUP

Emri i kompanisë: ALBA SHOES GROUP & TNA

Xhiro e biznesit 2022: 12.2 mln EURO

Numri i punonjësve: 1100

Vendndodhja: Laç, Kamëz, Vlorë

Sot komoditeti i këpucëve nuk është më një opsion. Këmbët ngarkohen cdo dite me një sasi të konsiderueshme stresi nga faktorë të jashtëm, mekanikë ose klimatikë duke shkaktuar probleme të mëtejshme fizike tek puntoret që rrezikojnë shëndetin e tyre. Dhe këtu, me shpirtin artizanal, por një sy gjithmonë drejt risive, teknikët dhe dizajnerët e Alba Shoes Group janë përpjekur me sukses të balancojnë kërkesat e sigurisë me nevojat e komoditetit për mirëqenie më të mirë të këmbës dhe në përgjithësi për siguri më të madhe ne pune. Perkushtimi kostant ndaj detajeve, përvojave te gjata te akumuluar ne vite, vëmendja në kërkimin e lëndëve të para më të mira na lejojnë të krijojmë e te prodhojme sot këpucë sigurie me cilësi të lartë.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More