Nikolin Lleshi

Emri i kompanisë:  ALBA SHOES GROUP & TNA
ardhurat bruto 2017:  13 milionë EURO
Numri i punonjësve:  1947
Vendndodhja:  Lac, Kamëz, Vlorë, Çorovodë

Nelson Mandela thotë se: “Nje fitues eshte thjesht nje enderrues qe nuk dorezohet kurrë”. Ky është personifikimi perfekt i presidentit të shoqërisë Alba Shoes Group, z. Nikolin LLESHI, një biznesmen që nuk ndalet para asnjë vështirësie. ALBA është sinonimi i teknologjisë avanguardia që studion teknologjitë më të mira për kë punon. Çdo produkt i Alba Shoes është projektuar me shumë kujdes në çdo detaj duke iu nënshtruar testeve përkatës në çdo fazë të produktit. ALBA SHOES GROUP ka marrë certifi katën për cilësi ISO 9001: 2015 certifikuar nga TUV Austria . Gjatë vitit 2017 kemi pasur Auditime nga mbi 20 grupe auditoresh nga gjithe Europa ne lidhje me cilesine e prodhimit e kushtet e punes ne ambjentet tona e rezultatet kane qene vertetë pozitive per nje realitet shqiptar qe eshte rritur e permisuar ne vite. ALBA SHOES ështe nje investim 100% shqiptar.

Me Shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2018”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More