Fiqiri Ismaili

Xhiro e biznesit 2018: 23 milion EURO
Ndryshimi në % 18/17: +5
Numri i punonjësve: 184
Vendndodhja: Vorë, Tiranë

S a herë shqyrtojmë të dhënat ekonomiko financiare të vitit, që mbyllet është e sigurtë që kompania AGRO BLEND do të jetë mes kompanive më të mira shqiptare nëpërmjet performancës që ajo ka realizuar.Kjo është bërë “rrugë nga kjo kompani, pasi, ajo që nga castet e krijimit të saj e deri më sot ka qenë e mbetet lider biznesi në sektorin ku operon. Kureshtja përqëndrohet në dy aspekte. Së pari tek dinamika e aktivitetit të kompanisë, pra nëse ajo ka siguruar rritje apo jo nga viti paraardhës dhe nëse po, në cfarë niveli?
Dhe së dyti, cfarë evenimentesh e kanë shoqëruar veprimtarinë e AGRO BLEND-it gjatë vitit që ne shqyrtojmë?
Sa i takon aspektit të parë, pra treguesve që tregojnë aktivitetin e kompanisë nga ana sasiore dhe cilësore, ajo sërish manifeston një performancë shumë të mirë. Me rreth 2.85 miliardë lekë aktivitet. AGRO BLEND renditet si kompani e 87 më e madhe shqiptare. Krahasuar me një vit më parë aktiviteti ka ardhur në rritje, ndonëse ky ritmi prej 5 për qind i rritjes është modest. Por më i rëndësishëm është treguesi i fitimit, ku kompania me rreth 160 milionë lekët fitim të siguruar rezulton në vendin e 138 ndër kompanitë më të suksesshme shqiptare. Po kështu edhe numri i punonjësve është rritur në 158 të tillë.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More