Etleva Hoxha

Emri i kompanisë: Albawings
Xhiro e biznesit 2018: 30 milion EURO
Numri i punonjësve: 150
Vendndodhja: Tiranë

Albawings eshte nje kompani ajrore me kapital plotesisht shqiptar e themeluar ne Shkurt 2015. Ne nje hark kohor shume te shkurter dhe me vizionin largpames te drejtuesve te saj ajo ka arritur sot te jete nje nga shoqerite me konkuruese duke zoteruar 13% te tregut ne industrine e aviacionit qe operojne ne Shqiperi.
Albawings ofron fluturime me tarifa të ulta dhe me performance te larte ne termat e operimit dhe perpikshmerise duke lidhur Shqipërinë me 8 destinacione europiane perkatesisht ne Itali, Gjermani dhe Angli. Fluturime te drejteperdrejta operohen nga Tirana per Firence, Venecia, Rimini, Bari, Perugia, Pisa Londer dhe Duseldorf.
Shoqeria Albawings lindi nga nevoja e diktuar e tregut per te plotesuar boshellekun e krijuar dhe kerkesat ne rritje te pasagjereve Shqiptare. Fluturimin e saj te pare Albawings e operoi ne Gusht te vitit 2016 drejt Genova pasi mori Certifikaten e Operatorit Ajror (AOC) nga Autoriteti i Aviacionit Civil Shqiptar në 04 Prill 2016.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”

Recent Posts

SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More
Kërcimi gjigand i Marin Gjonaj
Shpëtim Luku “Gjonaj Group” është një bashkësi kompanish, ku pērmenden disa kompani si Info-Telecom, Enertrade, Promarketing, Digicom, Probroker etj. Natyrisht, Info-Telekomi është ajo ...
October 23, 2023 Read More
Biznesmeni që nuk hap dot hotelin luksoz prej…
Shpëtim Luku Edhe pse ka ikur që i vogël nga vendlindja, sytë, mendja dhe zemra e tij i  mbeten gjithmonë atje. Edhe pse pjesën më të madhe të jetës e ka kaluar larg saj,  ai ka qen...
October 17, 2023 Read More
SHPETIM LUKU/ Ushtria e mashtruesve të telemarket
Vins Vaughn, Ed Harris dhe Julia Ormond janë disa prej kastit të aktorëve të filmit Prime Gig, realizuar diku nga  fillimi i viteve 2000. Pendleton "Penny" Wise, një telemarketist i talentua...
October 12, 2023 Read More
Elisabeta Hysi
Drejtoreshë e përgjithshme e kompanisë GJERGJI H TEXTILE Emri i kompanisë: Gjergji H Tekstile Xhiro e biznesit 2022: 1 milion EUR Numri i punonjësve: 25 Vendndodhja: Tiranë Si kanë arritur deri...
October 3, 2023 Read More
Julian Bërxulli
Administrator i kompanisë “AMBRA” Emri i kompanisë: AMBRA Xhiro e biznesit 2022: 4.5 milion EURO Numri i punonjësve: 450 Vendndodhja: Durrës Qëkurse mori në duar “timonin” e...
October 3, 2023 Read More
Kompania AK-Invest
Emri i kompanisë: AK-Invest Xhiro e biznesit 2022: 6 milionë euro Numri i punonjësve: 50 Vendndodhja: Tiranë AK – Invest, shoqëri aksionere e regjistruar me vendim të Gjykatës Tir...
October 3, 2023 Read More