Adrian Bardhi

Xhiro e biznesit 2018: 6 milionë euro
Ndryshimi në % 18/17: +28
Numri i punonjësve: 130
Vendndodhja: Durrës

Kushdo që ulet në një lokal porosia e parë që i vjen ndërmend të bëjë është një kafe. Në fakt, nevoja për konsumimin e dy apo tre kafeve gjatë ditës ndjehet nga një kategori e madhe njerëzish. Pikërisht, pse është një product i konsumueshëm përditë dhe nga një numur i madh njerëzish, të cfarëdo moshe, kafeja është një argument i mirë biznesi. Për të përmbushur kërkesën konsumatore egzistojnë shumë kompani, të cilat importojnë dhe distribuojnë lloje të ndryshme kafeje. Cila është hierarkia e tyre në treg? Cfarë “porcioni” të tregut zotëron secila prej tyre? Kjo është e vështirë të thuhet e të realizohet. Por një gjë mund të pohohet me vendosmëri. Që lideri i tregut të kafesë është kompania AD. Pascucci Caffe. Dhe ky nuk është një onkluzion i bërë mbi baza perceptimi. Pra mbi bazën e asaj cfarë ka stimuluar logo Pascucci, apo materialet publicitare të saj nëpër lokale të ndryshme anekënd Shqipërisë. Që kompania AD. Pascucci Caffe është lider i tregut ku operon kjo del nga statistikat fiskale që tregojnë performancën e biznesit shqiptar gjatë vitit 2018. Kompania Ad. Pascucci Caffe është e vetmja ndër kompanitë që tregtojnë me shumicë kafenë, e cila arrin të listohet në kompanitë me fitimin më të madh.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More