alba shoes

Nikolin Lleshi

Emri i kompanisë: ALBA SHOES GROUP & TNA
Të ardhurat bruto 2018: 13.315.141 EURO
Numri i punonjësve: 1947
Vendndodhja: Lac, Kamëz, Vlorë, Çorovodë

Alba Shoes Group” qe nga 1993 eshte e njohur e afirmuar si shoqeri lider ne nivel Europian e Boteror ne prodhimin e kepuceve te sigureses e gjysem produkti i gatshem pjese kepucesh ne sektorin e modes dhe te femijeve, rreptesisht MADE IN ALBANIA, me paisje avanguardie e cilesi te larte prodhimi me adrese aktiviteti Tirane e me nje siperfaqe prodhuese mbi 60.000 mq, te ndare ne 4 unitete prodhuese ne 4 qytete te Shqiperise. Me nje interes dhe vemendje te vecante ALBA SHOES GROUP eshte ne gjendje te ofroje nje game te gjere produktesh te pershtatshem per cfaredo lloj nevoje e situate, kepuce pune e sigurese per ambjente te brendshme apo te jashtme, kepuce te perditshme e kepuce mode, kepuce sherbimi per forcat e rendit e forcat e armatosura e shume artikuj per sektore te vecante.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”