Ram Geci

Xhiro e biznesit 2018: 14.5 milionë euro
Ndryshimi në % 18/17: +24
Numri i punonjësve: 281
Vendndodhja: Tiranë

Grupit ekonomik “Geci” me pronar dhe drejtues, biznesmenin e mirënjohur Ram Geci i kanë ecur mbrë punët gjatë 2018. Shifrat që sintetizojnë veprimtarinë ekonomike të një subjekti tregojnë se ky grup ishte një protagonist i sektorëve ku ai e ushtron veprimtarinë e tij: në infrastrukturë dhe hoteleri. Xhiro e realizuar nga Grupi ishte afro 14.5 milionë euro. Mund të mos duket një shifër biznesi që të detyrojë të të lërë me gojë hapur, por e tillë bëhet po qe se ajo krahasohet me veprimtarinë e Grupit, një vit më parë. Sepse rritja është mbi rreth 25 për qind. Me rezultatin e arritur gjatë vitit 2018, sa i takon xhiros, “Geci” rezultoi kompania e 171 më e madhe e Shqipërisë. Por ajo që është më e rëndësishme ka të bëjë me efektivitetin e kompanisë. Sepse në këtë tregues kompania paraqitet akoma më mirë. Janë rreth 284 milionë lekë fitim i siguruar nga ajo, ose një normë fitimi prej 14 për qind, cka e ekspozon aktivitetin e “Geci Group”, të konsoliduar, të balancuar e tepër të formalizuar. Krahasuar me një vit më parë, ky tregues i Geci-t është thuajse i dyfishuar, cka tregon për një përmirësim të efektivitetit të kompanisë.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2019”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More