Proletar Hasani

Emri i kompanisë: “Albsteel”, “Pap Metal”
Xhiro e biznesit 2019: 19 milionë euro
Ndryshimi në % 19/18: +20
Numri i punonjësve: 40
Vendndodhja: Durrës

Përpara disa kohësh, stafi menaxhues i kompanisë së mirënjohur “Albsteel” organizoj një seminar trajnues, me qëllim promovimin e një shërbimi të ri të saj: pastrimin me rërë celiku dhe lyerjen me primer të profilve të hekurit. Pjesëmarrësit ishin kryesisht biznesmenë dhe në përfundim të seminarit e të vizitës në ambientet e kompanisë, njëri prej tyre më afrohet e më pyet se me kë e kishte këtë aktivitet Proletar Hasani. Ishte një nga ato habitë klasike të një individi, i cili realitetin madhështor të dikujt përpiqet ta shpjegoje me rrethana dhe faktorë jashtë këtij individi. “Proletar Hasani është pronar 100 për qind i këtij aktiviteti, por fakti që je kaq i impresionuar nga aktiviteti tregon se vërtet paska bërë dicka të madhe, gati gati edhe të pabesueshme” – i them duke buzëqeshur.

Me shume Informacion mund te gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Me te miret 2020”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More