Ilir Linza

Emri i kompanisë: FPM Tutto Mobili, Best Seller, FPD, Erbirion
Xhiro e biznesit 2020: 20 milionë euro
Numri i punonjësve: 159
Vendndodhja: Tiranë

A ka ndikuar pandemia në aktivitetin e grupit tuaj-e pyetëm Administratorin e Përgjithshëm të kompanisë FPM Tutto Mobili, Ilir Linza. “Na ka dëmtuar shumë”-u përgjigj në mënyrë të menjëhershme ai, duke dëshmuar kështu se kompanitë e drejtuara prej tij, patën një vit të vështirë, pikërisht prej një ngjarje të pazakontë që pushtoi botën për një periudhë relativisht të gjatë, sikurse ishte pandemia e Covid 19. Dhe po qe se marrim parasysh aktivitetin e kompanive FPM Tutto Mobili, FPD dhe Best Seller, nëqoftëse se sjellim ndërmend produktet që i ofrojnë këto kompani tregut, që janë mobiljet, divanët dhe këndet e ndryshme, pra artikuj mobilimi të shtëpisë, atëhere e kupton se nuk kishte shanse që këto kompani të mos dëmtoheshin. Tregtia e këtyre lloj artikujve ishte e natyrshme dhe e logjikshme që do të kufizohej e do të binte, në kushtet e një krize të gjithashme, sikurse ishte ajo e shkaktuar nga pandemia. Jo më tepër ana ana e volumit të aktivitetit se sa nga treguesit e fektivitetit të saj. Por në sektorin

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More