Kompania ELKA SA

Xhiro e biznesit 2020: 37.7 milion EURO
Ndryshimi në % 20/19: +6.1
Numri i punonjësve: 430
Vendndodhja: Vrisera, Gjirokastër, Kosovë,
Maqedoni, Greqi

ELKA S.A është një prej kompanive më të mirënjohura në Shqipëri. Prej thuajse cdo familje shqiptare e më tej. Për disa arsye. Së pari, prej kohës së gjatë të operimit në treg. E themeluar që në vitin, tashmë të largët, 1993, si një kompani me profil distribucionin dhe tregtimin e markave të njohur ndërkombëtare në artikuj të përdorimit të përditshëm, ELKA SA ka tashmë në background-in e saj 28 vite aktivitet, protagonizëm dhe eksperiencë. Është një kohë e gjatë, një periudhë gjatë së cilës, ELKA SA është zhvilluar në mënyrë të vazhdueshme e ku marrëdhëniet e saj me konsumatorët janë forcuar në mënyrë të pandërprerë.
Arsyeja e dytë pse ELKA SA është një kompani kaq e mirënjohur lidhet me gamën e gjërë të produkteve të saj. Janë mbi 123 produkte, sikurse thamë në natyrës së konsumit të përditshëm, që realizojnë kontaktin e kompanisë prej kaq e kaq vitesh me konsumatorin.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”

Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More