e_curraj

Eduard Curraj

Emri i kompanisë: Delta Pharma-AL
Xhiro e biznesit 2020: 33 milion EURO
Numri i punonjësve: 120
Vendndodhja: Mëzez, Tiranë

Delta Pharma Albania” është një nga kompanitë më të sukseshme farmaceutike në tregun ballkanik.
Historia e kësaj kompanie nis më 2002-in, me hapjen e “Curri Pharma” në veri të Shqipërisë. Edhe pse vendi gjendej në vështirësi ato kohëra, “Curri Pharma” ndërmori një iniciativë jo pak sfiduese, për të filluar ndërtimin e një kompanie të re. Falë punës dhe përkushtimit të themeluesit të saj, zotit Eduard Curraj, “Curri Pharma” mundi të bëhej mjaft shpejt një prej distributorëve më të rëndësishëm farmaceutikë në mbarë zonën, duke ndihmuar edhe në revolucionarizimin e mëtejshëm të sektorit farmaceutik në Shqipëri.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”