Rebani Likometa

Emri i kompanisë: IZVOR 99 dhe R.B.H Belinë
Xhiro e biznesit 2020: 25 milion EURO
Numri i punonjësve: 60
Vendndodhja: Tiranë, Elbasan

Rebani Likometa e ka fituar prej kohësh konkurencën në sektorin e tregtimit të bitumit. Që nga casti i krijimit të kompanisë Izvor 99 e deri tani, ai ka qenë një nga furnitorët më të mëdhenj të kompanive që merren me ndërtimin dhe shtrimin e rrugëve të reja, si dhe me ato që i riparojnë, pavarësisht faktit që në treg ka patur edhe kompani të tjera.
Duke ruajtur identitetin e kompanisë, duke u marrë me veprimtari të specializuar dhe duke mos pretenduar e mos preferuar për tu shpërndarë edhe në sektorë të tjerë biznesi, ai e ka mbajtur gjithmonë “Izvor 99” në nivelet e kompanisë lider. Dhe jo vetëm kaq, por me një diferencë të madhe me operatorët e tjerë që funksionojnë në këtë treg. Tek “Izvor 99”, kompanitë që merren
me infrastrukturën rrugore kanë gjetur partnerin më të mirë të mundshëm, atë që u aka siguruar gjithmonë, me cilësinë e duhur e me cmimin e leverdisshëm një nga produktet bazë sikurse
është bitumi.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”

 

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More