Agro Blend


Xhiro e biznesit 2021: 50 milion EURO
Ndryshimi në % 21/20: +30
Numri i punonjësve: 280
Vendndodhja: Vorë, Tiranë

Për kompaninë “Agro blend”, viti 2021 ishte një vit gjatë së cilit ajo performoi në mënyrë shumë të mirë. Madje, aq të mirë sa me plot siguri mund të themi se rezultatet e arritura nga kjo kompani vitin e kaluar ishin më të mirat e arritura ndonjëherë. Në tregues sasiorë e cilësorë. Kështu, kompania regjistroi një volum të përgjithshëm aktiviteti në vlerë në nivelin e 50 milionë eurove. Krahasuar me vitin paraardhës rritja ishte më shumë se sa 40 për qind. Por ky tregues i përmirësuar. Që tregon për shtim të volumit të shitjeve të kompanisë, nuk do të kishte shumë vlerë, po qe se treguesi i fitimit do të ishte në vend numëro, apo për më tepër, i përkeqësuar. E vërteta është se edhe fitimi i kompanisë ka ndjekur trendin rritës, duke “kërcyer” në nivelin e 414 milionë lekëve, ndërkohë që një vit më parë ai ishte rreth 385 milionë lekë. Por ajo që është edhe më e rëndësishme ka të bëjë me totalin e tatimeve e të takave të paguara nga kompania gjatë vitit 2021, shumë kjo që gjithashtu ka ardhur në rritje.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2022”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More