Luca Busi


Xhiro e biznesit 2021: 35 milionë euro
Ndryshimi në % 21/20: +20.4
Numri i punonjësve: 352
Vendndodhja: Tiranë

Ekipi ynë është i shkathët, i motivuar dhe i gatshëm për të dhënë gjithnjë e më shumë. Pas një viti si 2020-ta, që vërtetë ngriu tregjet ndërkombëtare, ne mbyllëm xhiron tonë të vitit 2021 me 35 milionë euro, + 20,4% krahasuar me një vit më parë, me një diferencë EBIT prej 19,1% në qarkullim falë një përmirësimi të mëtejshëm në performancë dhe një rritje në burimet njerëzore. Numra të pabesueshëm që na lejuan të vëmë në lëvizje muskujt në një moment shumë delikat dhe të sjellim në shtëpi objektivin prioritar për CCBS: rritje të vazhdueshme, të qëndrueshme dhe cilësore”.
Kështu Luca Busi, President i Coca-Cola Bottling Shqipëria që prodhon, shishe dhe zhvillon të gjitha produktet e The Coca Cola Company në Shqipëri komenton fotografinë ekonomiko-financiare të 2021-shit.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2022”


 

Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More