Georgio Batsakis


Drejtor i Përgjithshëm i kompanisë “Alumil Albania”

Emri i kompanisë: “Alumil Albania”

Xhiro e biznesit 2022: 25 milionë euro

Numri i punonjësve: 220

Vendndodhja: Tiranë

Nëpërmjet objekteve moderne të prodhimit dhe kontrollit të rreptë të cilësisë përgjatë gjithë linjës së prodhimit, në Alumil sigurojnë krijimin e produkteve superiore me vlerë të lartë të shtuar. Hulumtimi dhe zhvillimi i vazhdueshëm çon në ofrimin e zgjidhjeve unike me shumë tipare inovative, të cilat plotësojnë plotësisht nevojat e klientëve.
Me më shumë se 30 vjet eksperiencë dhe 2.200 punonjës, në dizenjimin dhe prodhimin e sistemeve arkitekturore të aluminit, Alumil është një nga kompanitë më të avancuara që zotërojnë globalisht linjat e prodhimit në 12 fabrikat e saj në Evropë.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”