Kompania B.M Group


Emri i kompanisë: B.M Group

Xhiro e biznesit 2022: 24 milion EURO

Numri i punonjësve: 200

Vendndodhja: Koplik

Kompania B.M e nisi aktivitetin e saj në vitin 2004 në Koplik, si një kompani me natyrë biznesi dustribucionin dhe tregtimin e produkteve shumë cilësore në tregun shqiptar. Përgjatë 20 viteve ajo është shndërruar në një kompani të madhe e të suksesshme duke njohur cdo vit performanca impresionuese. Gjatë vitit 2022 shënoi ndoshta më të mirën në karrierën e saj. Me xhiro biznesi mbi 2.8 miliardë lekë e me një fitim prej afro 800 milionë lekë B.M arriti të renditet ndër kompanitë kryeore të biznesit shqiptar. Por në rrugën e saj të biznesit B.M ia ka dalë të shndërrohet në një grup të mirëfilltë. Ndryshe nga të tjerët, që janë bërë të tillë nëpërmjet diversifikimit të aktiviteteve, B.M ka marrë përmasat e grupit nëpërmjet zgjerimit të aktivitetit të saj në territore e shtete të tjera si në Kosovë, Maqedoninë e Veriut, Serbi, Slloveni, Greqi, UK, USA, Itali etj. Pra duke distrubuar e tregtuar produkte të cilësosë premium. Dhe ja cilat janë disa nga këto produkte.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More