Kompania Concord Investiment


Emri i kompanisë: Concord Investiment

Të ardhurat bruto 2022: 16 milionë euro

Numri i punonjësve: 19

Vendndodhja: Tiranë

Grupi “Concord Investment” nëpërmjet Kompanisë së saj të Ndërtimit “EDIL AL”, në pothuajse të gjitha kantieret kudo në Shqipëri, nuk e ka ndalur ritmin e punimeve përpos kësaj periudhe të vështirë. Aq më tepër në “San Pietro” Resort, në Gjirin e Lalzit ku ndodhet edhe Hoteli “MELIA”, si një nga investimet më strategjike të Kompanisë, e cila ka të bëj me një partner nga më njohurit në mbarë botën siç është Grupi “MELIA”.
Marrëveshja e partneritetit mes “Concord Investment” dhe një prej brand-eve më të mirënjohura botërore të turizmit “MELIA”, ndodh për herë të parë në Shqipëri. Kjo pasi për herë të parë një mega-strukturë e tillë hotelerie e kësaj natyre, po ndërtohet në bregdetin shqiptar. “MELIA” nuk është një emër i panjohur për mjedisin shqiptar, por risia që ky brand do të sjellë në Shqipëri, përkon me atë që ka munguar deri tani, pra sjelljen e turistëve të huaj nga po vetë operatori turistik ndërkombëtar.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More