l_muca

Luan Muça

Emri i kompanisë Delta Group
Xhiro e biznesit 2020: 112 milionë EUR
Numri i punonjësve: 1215
Zyrat qëndrore: Tiranë

Risia e këtij viti është hapja e fabrikës nën brandin DC Industries në Bergamo, Itali. Asgjë nuk ndodh rastësisht këtë e vërteton puna dhe pozicioni ynë në piedestalin më të lartë të biznesit Shqipëtar dhe jo vetëm pasi Delta Group është tashmë prezent në të tre kontinentet Europe, Afrikë dhe USA me produktet nga kompanitë Delta Home, Deutschcolor, Dast, Delta tashmë edhe DC Industries , kjo fale vizionit dhe përkushtimit të Founder & CEO Z.Luan Muça. Delta Group ndër vite është vleresuar me disa cmime te rendesishme si: “Biznesi më i suksesshëm Import – Export per vitin 2014” , “Marka e Vitit” për Deutschcolor ne vitin 2015, “Superbrands Albania” , “Superbrands Kosova” etj.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2021”