Agro Blend Group


Xhiro e biznesit 2022: 75 milion EURO

Ndryshimi në % 22/21: +27

Numri i punonjësve: 302

Vendndodhja: Tiranë

Në realitetin shqiptar ka jo pak biznese që janë zhvilluar në atë formë dhe në ato përmasa saqë kanë arritur të marrin trajtën e një grupi të mirëfilltë biznesi. Me fjalë të tjera biznesit fillestar, i janë bashkangjitur me kalimin e kohës edhe aktivitete të tjera. Në se do të duhej të përmendnim apo ti referoheshim një shembulli tipik domethënës për mënyrën e kalimin të natyrshëm në nivelin e një grupi biznesi, Agroblend është nga të parët që na vjen ndërmend. Fillesat e kompanisë janë me një natyrë biznesi të dedikuar fermerëve shqiptar duke iu ofruar atyre produkte të ndryshme si pesticide, olehra kimike dhe organike, film plasik, aparate spërkatës, sisteme vaditjeje, didanë perimorë dhe frutorë etj. Me një aktivitet të ndërtuar mbi moton “gjithcka për fermerin, gjithmonë pranë fermerit”, Agroblend i ka furnizuar ata për një periudhë prej afro 28 vitesh me inpute bujqësore cilësore. Produktet vlerësohen cdo vit përmes provave në zona të ndryshme klimaterike dhe ato prezantohen në treg pas aprovimin nga ana e ekipit të Agroblend.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More