Avni Ponari


CEO i “SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA”

Emri i kompanisë: Sigal Uniqa Group Austria (Sigal Shqipëri, Sigal Kosovë, Sigal Maqedoni, Sigal Jetë, Fondi i Pensioneve Sigall)

Xhiro e biznesit 2022: 91 milion EURO

Ndryshimi në % 22/21: +13

Numri i punonjësve dhe agjentëve: 2100

Vendndodhja: Tiranë, Prishtinë, Shkup

Nëse do ta përfytyrojmë tregun e sigurimeve si një garë mund të themi se ajo është një garë pa surpriza, pa befasi, pa emocione. Për arsyen e thjeshtë se fituesi i kësaj gare në cdo fund të saj rezulton “Sigal Uniqa Group Austriak” dhe po ashtu, që në fillim të garës në cdo 1 janar të vitit pasardhës të gjitha “bastet” vendosen për të. Dhe kjo, sigurisht që e ka një shpjegim. Cdo gjë është rrjedhojë e një refleksi që ka stimuluar te të gjithë vëzhguesit dhe të interesuarit e këtij tregu fitimi i vazhdueshëm i garës, çdo vit, që kurse ajo është krijuar. Madje duke se “Sigal Uniqa Group Austria” nuk ka garë me të tjerët, por vetëm me veten. Duke përsosur vazhdimisht veprimtarinë e saj, duke shtuar vazhdimisht produkte në portofolin e saj të produkteve për konsumatorët e tregut të sigurimeve, duke shikuar mundësi, aty ku të tjerët nuk arrijnë të shikojnë.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More