Mario Bracci


Administrator i Përgjithshëm i kompanisë “ANTEA CEMENT”

Xhiro e biznesit 2022: 96 milion EURO

Ndryshimi në % 22/21: +33

Numri i punonjësve: 188

Vendndodhja: Thumanë

Janë të shumtë personat, që telefonojnë në numrin tonë, me iluzionin se po flasin me përfaqësues të kompanisë së prodhimit të cimentos Antea Cement. Kërkesa e e tyre është e thjeshtë: duan sasi të caktuara cimentoje. Por kërkesa të tilla, që në kushte normale do të ngazëllenin këdo sepse janë një mundësi e mirë për të bërë ndërmjetësin në një kontratë, tek ne nuk ka asnjë emocion të tillë. Pasi ne e dijmë mirë se Antea Cement është një kompani që funksionon me kapacitet të plotë. Ne e dimë mirë se për Antea Cement kërkesat për produkt janë më të mëdha se sa ajo ka mundësi të plotësojë. Pra, ajo bën pjesë tek ai grupi me pak kompani, që e di që në fillim të vitit që të gjithë prodhimin e ka të shitur. Për Antea Cement tregu nuk ka surpriza, nuk ka improvizime, nuk sjell ndonjë vështirësi, që ajo nuk mund ta përballojë. Antea Cement nga viti në vit e ka situatën nën kontroll, cka do të thotë se performancat e saj vetëm sa përmirësohen.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More