Besnik Bami


CEO i Bami Holding

Xhiro e biznesit 2022: 17 milionë euro

Ndryshimi në % 22/21: +22

Numri i punonjësve: 264

Vendndodhja: Tiranë

Ka si qëllim kryesor për të ofruar produkte dhe shërbime cilësore dhe të ruaj besnikërinë ndaj klientëve si autoritete publike, ashtu edhe ato private dhe të kryejë me përkushtim dhe kujdes çdo veprimtari punimesh që merr përsipër.
“BAMI HOLDING” sh.p.k është një shoqëri me eksperiencë mbi 20-vjeçare për ndërtimin dhe asfaltimin e rrugëve në vend. Kjo shoqëri është themeluar si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar në vitin 1999, me ortak të vetëm dhe administrator Z. Besnik Bami. Fillimisht ka ushtruar veprimtarinë e saj në Rrethin e Krujës. Objekt i veprimatarisë së saj konsistonte vetëm në: Tregtim të mallrave industriale, ushqimore, materiale ndërtimi me shumicë dhe pakicë.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More