Helidon Rruga


Administrator i Përgjithshëm i kompanisë “Coral Fish”

Xhiro e biznesit 2022: 29 milionë EURO

Ndryshimi në % 22/21: +5

Numri i punonjësve: 325

Vendndodhja: Durrës

Nuk e di nëse pronari i “Coral Fish”, Helidon Rruga e kishte imagjinuar që kompania që krijoi dhe filloi aktivitet në vitin 1994 do të arrinte në këto përmasa që ka arritur sot. Pra në një kompani me një volum aktiviteti rreth 30 milionë euro, me mbi 320 punonjës apo me një fitim vjetor 3.5 milionë euro. Por di që ai ndërtoi një endër, e ndoqi e punoi vazhdimisht për realizimin e saj. Sigurisht që ka besuar dhe ka vepruar cdo ditë, cdo muaj e cdo vit që kompania të vijë në këto nivele. Sepse suksesi është i lidhur me veprimin. Që të jesh i suksesshëm duhet të lëvizësh vazhdimisht, pa patur frikë nga dështimi. “Coral Fish” është ajo kompani që është sot, jo se u bë e tillë brenda ditës, por se për të është punuar plot 29 vite me përkushtim. Me pasion. Me strategji. Me dëshirë. Me sakrifica. Me mundim. Dhe cdo vit është përmirësuar. Cdo vit ka shënuar rezultate më të mira se vitin paraardhës.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Avantazhi që u kthye në skllavëri
  Shpëtim Luku Përpara syve në një karburant të Dhërmiut të shfaqet një pamje me të cilën nuk je mësuar. Një filipinas me sens humori kryen veprimet e zakonshme që i takojnë të k...
June 2, 2024 Read More
Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More