Mark Gjinaj


President i Rafaelo Group 2002

Emri i kompanisë: “Rafaelo Group”

Xhiro e biznesit 2022: 64 milion EURO (Rafaelo 2002 – Rafaelo Resort)

Numri i punonjësve: 700 Vendndodhja: Tiranë

Themeluesi i Rafaelo Group 2002 , zoti Mark Gjinaj, është një ndër biznesmenët më të suksesshëm të Shqipërisë, një personalitet i cili përfaqëson vlera dhe virtyte të larta në shoqëri. Përmes vizionit dhe manaxhimit, z. Gjinaj ka arritur t’i bëjë ballë sfidave dhe ta bëjë Rafaelo Group 2002 një ndër kompanitë më të mëdha në vend,e njohur jo vetëm në Shqipëri por edhe jashtë saj. Që nga themelimi i saj, kjo kompani, e njohur për prestigjin e saj, ka qenë një burim frymëzimi dhe inovacioni në sferën ekonomike shqiptare. Duke iu përkushtuar vlerave të korrektësisë dhe profesionalizmit, Rafaelo Group 2002, ka vendosur një traditë të ndërtuar mbi integritetin dhe cilësinë e shërbimeve dhe produkteve të saj.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”


Recent Posts

Rikthimi i gjigandit mediatik
Shpëtim Luku Tregojnë se dikur, dikush po i raportonte Dritan Hoxhës, themeluesit të “TOP Channel”, disa lëvizje në funksion të konkurencës të një televizioni tjetër privat. Tani i T...
May 5, 2024 Read More
Makinat e reja pa certifikatë konformiteti shtohe
Makinat e reja pa certifikatëkonformiteti shtohen ne treg Përballë koncesionarit zyrtar, pozicionohet një shitës ambulant, shpesh herë me një ‘kasolle’ ku ka vetëm një tavolinë, një ...
March 30, 2024 Read More
SHPËTIM LUKU/ Leksioni i një eksportuesi
Qëkurse euro është zhvlerësuar karshi lekut, duke u stabilizuar në raportin ku 1 euro këmbehet me 100 deri 105 lekë, nuk kanë reshtur ankesat dhe kërkesat e eksportuesve shqiptarë. E kanë b...
February 1, 2024 Read More
Të jetosh përtej mundësive të tua!
Të jetosh përtej mundësive të tua! Vite më parë, kur u ndërtua kompleksi turistik "Laguna", në Malin e Robit, shitjet e apartamenteve apo ambienteve të tjera në të u bënë në kohë rek...
January 29, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/Pse janë kaq të korruptueshëm doga
Shpëtim Luku Xiao Min ishte një biznesmen kinez, i cili merrej me biznesin e tregtimit të veshjeve tekstile në Shqipërideri para vitit 2010, përpara se të transferohej në Maqedoninë e Veri...
January 16, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkat
SHPETIM LUKU/ Propozimi i Sokol Krajës dhe mëkatet e biznesit Ditët, muaj dhe vitet kalojnë dhe problematika më të cilën haset biznesi shqiptar sa I takon fuqisë punëtore së vjen dhe bëh...
January 9, 2024 Read More
SHPETIM LUKU/ Ish-kulaku që u bë biznesmeni më
Mebiznesmenin korcar Luan Lartie kishim lënë të takoheshim tek një kompleks pallatesh në hyrje të Korcës, aty ku dikur ka qenë fabrika e trikotazhit. Është një kompleks, nga më të bukurit...
November 30, 2023 Read More