Mehmet Memo


Menaxher i LC Waikiki për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut

Xhiro e biznesit 2022: 50 milionë euro

Ndryshimi në % 22/21: +11.2

Numri i punonjësve: 420

Vendndodhja: Tiranë

Përfytyroni pak dëshirën e ethshme të njerëzve për të bërë shoping, kthimin e tij në një passion dhe mani dhe nga ana tjetër alternativat e panumurta. Që përmblidhen ne boutique, qendra tregtare, dyqane të specializuara marke, dyqane ku shiten lloje të ndryshme veshjesh pa profilizim të qartë, tregje të përqëndruara etj etj. Imagjinoni pra se cfarë detyre e vështirë është të gjesh veshjet e duhura, në raport me kërkesat dhe buxhetin tënd, sa i koklavitur është orientimi në këtë “pyll” të pafund alternativash e mundësish. Megjithatë egziston një mënyrë për të parë se kë preferojnë më shumë shqiptarët. Për të identifikuar se kush janë ata dyqane që “veshin” më së shumti qytetarët e këtij vendi. Dhe kjo është xhiroja vjetore e realizuar dhe fitimi i realizuar Nga qindra subjekte që mund të jenë me natyrë aktiviteti tregtimin e artikujve të veshjes, vetëm dy kompani janë ato që renditen ndër më të mëdhatë e biznesit shqiptar. Kurse njëra prej tyre ka afro 3 vjet që është lidere e tregut. Dhe kjo është LC Waikiki Albania.

Më shumë informacion mund të gjeni tek libri “Biznesi Shqiptar, Më të mirët 2023”